Autimatic- Coaching
Coaching , Training & Begeleiding

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Sharon Mast. Opgegroeid in het prachtige Twente.

 

Mijn werkgebied is regio Twente. Na het afronden van mijn opleiding verpleegkunde, heb ik ruim 20 jaar werkervaring in de gezondheidszorg. Onder andere het begeleiden van mensen met een licht verstandelijke beperking heeft mijn interesse gewekt in coachen, autisme, adhd, werkmethodieken en meer.

 

Door veel positieve ervaring in coachen en begeleiden en de voldoening, die ik hieruit haal, heb ik besloten om hiermee verder te gaan. Ik heb de opleiding Autisme Coach afgerond.

 

 

Ik heb veel kennis over  (installatie)techniek, werksystemen, dagbestedingslocaties, woonvoorzieningen. 

En als moeder van een kind met ASS ook ervaring in gezinsdynamieken en begeleiding.


Mensen zijn altijd op zoek naar een systeem, een systeem die je helpt om je door een dag te helpen. Met plannen, organiseren, uitvoeren enzovoorts.  Grotendeels gaat dat automatisch. Maar bij autisme gaat dit juist niet altijd vanzelf en is de uitvoering heel anders. Zelf noem ik dit eigen gemaakte systeem, een autimatisch systeem. Vandaar de naam Autimatic-Coaching. Soms moet je autimatische systeem nog afgesteld worden om goed te kunnen werken. En daar wil ik je graag bij helpen.

 

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens de beste versie van zichzelf kan zijn met het juiste duwtje in de rug. 


E-mailen
Bellen
LinkedIn